Denmark bøsse strippers

denmark bøsse strippers

En ny strømning synes dog at være på vej fra USA. Copenhagen Gigoloes sig frem. Hos Strip Danmark bestemmer artisterne dog selv sit honorar, men set over en kam er mandestrip ikke dyrere. Og er mængden af dollar-bills rigelig, ja så kan showet fortsætte både halve og hele timer! Det var i det lys, at mænd langsomt vovede denmark bøsse strippers sig ud i erhvervet som stripper. Kontakt os og hør om mulighederne. Udefra kom selvfølgelig Chippendales, men også Chippendales-udløberen Hollywood Bad Boys anført af den amerikanske mandestripper Wade Sugars såvel som de britiske.

Videoer

Crazed Amateur Wives Sucking Strippers Huge Dicks.
Danmarks, professionelle Mandestrip Artister. Danmarks største strip bureau, og har i mere end 15 år beriget. Danmark med fræk underholdning i form.
  1. Strip og striptease er jo egentlig et kvindeerhverv ligesom sygeplejerske og stewardesse. The Full Monty, i Danmark er det sjældent at mandlige strippere goes full monty og smider det hele. Men i udlandet er det ikke ualmindeligt at mandestripperen demonstrerer han har værktøjet i orden. Idag er mandestrip almindeligt, om end den enkelte mandestripper under sporadiske tilråb som Bøsse! Strip har alle dage været en hårfin balance mellem frækt og pirrende på den ene side, og plat og vulgært på den anden.
  2. Under paroler som kvinde kend din krop blev det nu ok for kvinder at efterspørge orgasme og ligefrem seksualisere manden. Med den amerikanske mandestripper-gruppe, chippendales som spydspids, blev fænomenet mandestrip udbredt worldwide. Polterabend for den kommende brud iværksættes sjældent uden at veninderne involverer en mandestripper.
  3. I homoseksuelle kredse hvor ingen rigtig fandt en barmsvær blondine sexet, var mandestrip ikke ukendt. En strømning som er inspireret af show arrangementerne på strip klubberne, hvor publikum opfordres til at stoppe tips altså drikkepenge i trussen på stripperen.
  4. Dansk Mandestrip, her hos Strip Danmark finder du også mandestrippere der yder US Style Strip, ligesom du også finder mandestrippere der er klar til at gå Full Monty! Den balance er endnu mere hårfin når vi taler mandestrip. Mænd var pludselig ikke længere blot skaffedyr, men skulle nu også se godt ud og være sexede. Og Homokarl!, fra sine kønsfæller blandt publikum, af og til mindes om at stripper stadig ses som et kvindeerhverv, er mandestrip idag helt almindeligt; og der findes ikke mange danske kvinder der ikke har nydt synet af et par gyngende mandeballer. Tjek den enkelte mandestrippers profil, og læs hvilke specialiteter han disker op med.

Videoer

Amateur Amalie from Norway 2nd anal try.